АПЕЛ ЗА ПОМОЋ ПОРОДИЦИ ПЕНЧИЋ ИЗ СЕЛА СТАНИЧЕЊЕ КРАЈ ПИРОТА

0
Овог викенда су одборници Српске Деснице, Нинослав Ћирић и Дејан Ћирић заједно са потпредседником Српске Деснице Миланом Петровићем, посетили осмочлану породицу Пенчић у селу Станичење крај Пирота, којима је у пожару потпуно изгорела недавно реконструисана породична кућа. Том приликом су представници Српске Деснице уручили породици Пенчић пакет намирница као и део грађевинског материјала за обнову породичне куће.

” Ми смо и до сада имали бројне хуманитарне акције, али новонастали проблем породице Пенчић је специфичан и треба бити проблем свих нас, јер само јединствено и организовано можемо помоћи овим узорним домаћинима који су и поред свега решени да остану живети на селу. Због тога и овом нашом посетом желимо да укажемо свим релевантним чиниоцима као и људима добре воље, да помогну у санирању последица од пожара породици Пенчић. Као одборници Српске Деснице а и као људи који смо пореклом из села Станичења и који одлично познајемо породицу Пенчић, борићемо се свим институционалним средствима за помоћ од стране државних и локалних служби и институција” – рекао је Нинослав Ћирић, одборник Српске Деснице у Пиротском локалном парламенту.
Пирот Без Цензуре
Фото: Српска Десница Пирот
Podeli ovu vest

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Pirot bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.