ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ РУСКОМ ДОБРОВОЉЦУ АЛБЕРТУ АНДИЕВОМ – ПОКРЕТ ЉУБАВ ВЕРА НАДА ПИРОТ

0
“Срби су симбол пркоса, не одустајем од вас!” су биле речи руског добровољца Алберта Андиева.
Данас је преминуо  велики човек Алберт Андиев, руски добровољац и велики пријатељ нашег генерала Божидара Делића. Покрет Љубав Вера НадаПирот  пружа искрено саучешће породици и пријатељима овог великог човека и великог борца за очување Србије заједно са Косовом и Метохијом.

Алберт Андиев је био један велики Србин, док многи издајници никада нису били.
Алберт Андиев је дао све за Српску државу и српски народ..
Ово су биле његове речи или боље речено порука коју је ширио где год се нашао, а тиме требамо и ми да се водимо и да наставимо тамо где је Алберт Андиев стао:
“Није ме бринуло да ли ћу погинути… Битно ми је било да будем на правој страни, а 1999. борио сам се на страни истине, на страни народа који је бранио своје. Косово и Метохију, то је земља која припада Србији! Данас бих урадио исто, раме уз раме са храбрим српским војницима.” 

Алберте брате, пријатељу, саборче и јуначе настављамо твоју борбу!
Ово је била Албертова омиљена песма и молитва, стихови песме “Видовдан” и њоме ћемо се опростити од њега, као и његовом поруком уз те стихове:
“Моја молотва у песми, за свако доба дана и прилику у животу. Нема предаје, и нема издаје Косова и Метохије! Лаку ноћ и добро јутро Вам желим, роде мој.”
Нека ти је вечна слава.
https://youtu.be/YzYpI8dh5wY
Youtube: Gordana Goca Lazarevic Vidovdan studio
Покрет Љубав Вера Нада Пирот
Наташа Потић
Фото: Интернет
Podeli ovu vest

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Pirot bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.