Шешељ претио председнику Топличких радикала

0

Преносимо Вам са портала Регион прес вест у целости.

“Како је написао на свом фејсбук профилу, Звездан Ристић председник Топличког окружног одбора Српске радикалне странке, вечерас око 21х позвао га је председник Радикала Војислав Шешељ, претио му и називао га издајником.

Да подсетимо Ристић је био један од најжешћих критичара рада Војислва Шешеља на седници Централне отаџбинске управе, која се одржала почетком јула.

Ристић је јавности познат и по томе да је био најактивнији одборник у прошлом сазиву Скупштине општине Куршумлија, као и то да је био шеф одборничке групе ,,Слобода за Куршумлију“ ( СРС, ДС, ГГ Гвоздени Пук) и имао одличну сарадњу са осталим опозиционим странкама.

На недавним изборима на своје име и са својим тимом постигао завидних скоро 6%, далеко више од Републичке листе коју је предводио Војислав Шешељ.

Ни раније ни сада, није хтео да коментарише шта је причао на седници ЦОУ, рекао је само то да је и даље ангажовање у СРС постало бесмислено. Даље кораке што се тиче политике предузеће након истека изолације због Ковида 19 о чему ће јавност бити обавештена.

Извор:регионпресс.инфо
Фото: Скрин шот”

А додаћемо и то, да према нашим сазнањима на друштвеним мрежама се распламсала полемика о томе да ли је све ово измишљени сценарио. Али након објављивања снимка екрана, где се види број са ког је Звездан Ристић позиван, као и само његово трајање, све је утихнуло.

Пирот Без Цензуре

Podeli ovu vest

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Pirot bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.