СРПСКА ДЕСНИЦА У ПИРОТУ ПРИТЕКЛА У ПОМОЋ ПОПЛАВЉЕНИМ СУГРАЂАНИМА

1

Српска десница из Пирота се обратила редакцији портала Пирот Без Цензуре са следећим саопштењем:

“Први дан ове седмице је због незапамћених поплава веома лоше почео за наше Пироћанце, пре свега у насељима Рогоз, Шумски Расадник, Присјанско насеље као и у појединим селима. Српска Десница је у оквиру својих могућности стала уз своје суграђане и притекла у помоћ поплављеним домаћинствима. Синоћ је лично и потпредседник Српске Деснице Милан Петровић, обишао угрожена домаћинства у Присјанском насељу и Шумском Расаднику и са Нинославом Ћирићем, одборником Српске Деснице, учествовао у одбрани и санирању последица поплава.

“Ми смо део народа и потпуно је нормално да у оваквим тренуцима будемо уз наше угрожене суграђане. Ја сам прекинуо одмор и вратио се у Пирот како би пре свега помогао у одбрани од поплава, а и својим гестом апеловао на надлежне институције да ефикасније и брже реагују како би помогли угроженом становништву. Угроженим домаћинствима је већ потребна помоћ у виду средстава за дезинфекцију као и што бржа реакција надлежних у санирању материјалне штете”, изјавио је синоћ Милан Петровић, потпредседник Српске Деснице и председник градског одбора Српске Деснице Пирот.”
Видео можете погледати овде https://youtu.be/WfnhnAxIwGE
Наташа Потић
Фотои видео: потпредседник Српске Деснице Милан Петровић
Podeli ovu vest

1 komentar

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Pirot bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.