Vidikovac Kozji kamen na Staroj Planini

0

Vidikovac Kozji kamen, je jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji, naročito sada kada je doba Kovida 19 i zbog propisanih mera, nismo još u mogućosti da putujemo na uobičajene destinacije, kao što su: Grčka, Italija, Azurna obala, Crnogorsko Primorje,…

 

Vidikovac Kozji kamen nalazi se na 1.180 metar nadmorske visine, pruža se neverovatan i nezaboravan pogled na Zavojsko jezero, Srednji Visok i meandar reke Visočice.

Ovo je jedno od omiljeih mesta svih ljubitelja prirode i posetilaca Stare planine. Pogled od koga zastaje dah.  Doživljaj vredan jednočasovnog planinarenja po kozjim stazama.

Kozji kamen je zadnjih dana, jedno od najposećenijih mesta na Staroj planini. Svakog vikenda ovde se okupljaju ljubitelji prirode iz cele Srbije.

Posetiocima nestaje dah od pogleda, kao i od čistog vazduha kojeg nema u urbanim sredinama odakle dolaze. Mnogi smatraju da Srbija može da zameni mnoge daleke i atraktivne destinacije.

Posetioci odlaze sa najlepšim uspomenama, kao i najlepšim fotografijama.

Nataša  Potić
Foto: Nataša Potić

 

Podeli ovu vest

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Pirot bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.